BAYRAM ALİ KAFADAR - KURUCU MÜDÜR

06.03.1982 yılında Hatay´ın Dörtyol ilçesinde doğmuştur. İlköğretim eğitimini, 9 Ocak İlkokulunda başlayıp Mehmet Akif İlköğretim okulunda tamamlamıştır. Dörtyol Anadolu Ticaret Lisesinde lise eğitimini Bilgisayar Bölümünde okumuştur. 2001 yılında Gazi Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliğini bitirmiştir.

2006 yılında Balıkesir-Burhaniye Endüstri Meslek Lisesinde 3 yıl görev yapmıştır. Zorunlu Hizmet için Adıyaman-Atakent Çok Programlı Lisesinde ve Adıyaman-Gölbaşı Mesleki Eğitim MErkezinde tamamlayarak, 2011 yılında Dörtyol Ticaret Lisesine Bilgisayar Öğretmeni olarak gelmiştir.

2017 yılında İskenderun Teknik Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliğini bitirerek mühendis ünvanı almıştır. 2017 yılında Dörtyol Satranç Külübünü kurarak Türkiye Satranç Federasyonundan tescil alarak liglere ve turnuvalara katılım hakkı kazanmıştır.

Dörtyol Ticaret Lisesi(Dörtyol MTAL)´de 3 kez TÜBİTAK 4006 fuar yürütücülüğü yapmıştır. Ayrıca 2 kez Milli Eğitim Bakanlığı robot yarışmasına katılmıştır.